Levitys

OLEMME POHJOISMAIDEN JOHTAVA ELOKUVALEVITTÄJÄ

SF Studios on johtava elokuvien ja TV-sarjojen levittäjä Pohjoismaissa. Tarjoamme oikeuksien omistajille Pohjoismaiden täydellisimmän jakeluverkoston, johon kuuluu elokuvateattereita neljässä maassa, sekä TV- ja kotiviihde-alustoja.

Erikoisalanamme on löytää, markkinoida ja levittää suosittuja, hyvin tehtyjä elokuva- ja

TV-tuotantoja, joilla on hyvät mahdollisuudet menestyä Pohjoismaissa. Samalla kun jatkuvasti laajennamme näkymiämme, avainvahvuuksiamme ovat pohjoismaiset tuotannot, kansainvälinen elokuva ja lastenelokuvat ja -ohjelmat.

POHJOISMAISTEN TUOTANTOJEN LEVITYS

Pohjoismaisilla markkinoilla kysytään tasokkaita paikallisia tuotantoja. Siksi meillä on läheistä yhteistyötä ja jakelusopimuksia Pohjoismaiden menestyvimpien tuotantoyhtiöiden kanssa. Siten voimme osallistua koko prosessiin rahoituksesta ja kehityksestä ensi-iltoihin. Se on olennainen osa strategiaamme.

POHJOISMAISET YHTEISTYÖT

SF Studios -yhtiöllä on jakelusopimus Pohjoismaiden menestyvimpien tuotantoyhtiöiden kanssa – esimerkiksi FLX Ruotsissa ja Meta Film Tanskassa. Meillä on myös osakkuus kahdessa norjalaisessa tuotantoyhtiössä: Filmkameraterna AS, perustaja John M. Jacobsen, joka on tuottanut fantastisia elokuvia ja TV-sarjoja kuten Kampen om tungvattnet, Trolljägaren,   Børning ja Børning 2;  ja Motion Blur, jonka perustivat muun muassa kansainvälisesti tunnustetut ohjaajat Joachim Rønning, Espen Sandberg ja Harald Zwart 2013. Yhteistyömme vahvistavat entisestään rooliamme Pohjoismaiden suurimpana ja Euroopan kiinnostavimpana studiona.

KANSAINVÄLINEN MYYNTI

SF Studios International Sales markkinoi ja myy elokuvia ja TV-tuotantoja eri formaateissa, genreissä ja eri kohderyhmille, samoin kaikille sekä fyysisille että digitaalisille medioille Pohjoismaiden ulkopuolella.

Olemme vahvasti läsnä suurilla kansainvälisillä elokuva- ja TV-markkinoilla sekä festivaaleilla, kuten EFM, Marché du Film, TIFF, MipCOM, AFM, Göteborgin NNF ja Haugesundin NFM. Lisäksi teemme kohdistettua myyntiä kaikkialle maailmaan.

International sales

KANSAINVÄLINEN ELOKUVA

Hankimme myös jatkuvasti oikeuksia kansainvälisiin elokuviin. Vuosien varrella olemme  valikoineet ja levittäneet monia kansainvälisiä elokuvia, jotka ovat saaneet lämpimän vastaanoton pohjoismaiselta yleisöltä ja yleisesti kiittäviä arvosteluja.  Monet niistä ovat saaneet arvostettuja maailmanluokan elokuvapalkintoja.

Varmistamme, että oikeat kansainväliset tuotannot saavuttavat oikean pohjoismaisen yleisön oikeaan aikaan ja oikean media-alustan kautta.

Laajentaaksemme edelleen näkymiämme kirjoitimme 2014 sopimuksen ranskalaisen StudioCanalin kanssa. Yrityksen vahva brändi, kiinnostava tarjonta ja kunnianhimoinen tuotanto-osasto ovat esikuviamme.  Levityssopimuksemme mukaan jakelemme StudioCanalin elokuvia Pohjoismaiden markkinoilla.

Kirjoitimme 2015 jakelusopimuksen myös USA-pohjaisen STX Entertainment -studion kanssa. STX perustettiin 2014, ja se on tällä hetkellä Hollywoodin kuumimpia studioyhtiöitä. Se tuottaa ja jakelee kaupallisia, tasokkaita elokuvia sekä perinteisille että digitaalisille alustoille.

HOLLYWOOD-STUDIOT

Yhteistyömme USA:n isojen elokuvayhtiöiden, Warner Brosin ja Metro-Goldwyn-Mayerin kanssa on jatkunut pitkään. Vastaamme Warner Brosin elokuvien levityksestä Tanskan, Suomen ja Norjan elokuvateattereihin. MGM:n sopimus kattaa elokuvateatteri- ja Home Entertainment -jakelun sekä digitaalisen jakelun kaikissa neljässä maassa.

HOME ENTERTAINMENT

SF Studios Home Entertainment hoitaa kansainvälisten ja pohjoismaisten TV-tuotantojen pohjoismaisia oikeuksia. Rakennamme tuotemerkkien suosiota läheisessä yhteistyössä tuottajien ja jakelijoiden kanssa.

Home Entertainmentiin sisältyvät SVOD-kuukausitilaus (Subscription Video on Demand), TVOD-kertamaksupalvelu (Transactional Video on Demand), EST-lataus (Electronic Sell-through), DVD, Blu-ray ja markkinoiden kaikki mahdolliset tulevat formaatit.

Keskitymme pääasiassa tasokkaisiin draama-, fantasia-, komedia- ja rikossarjoihin sekä dokumenttielokuviin.

Tukholmassa toimiva kokenut myyntitiimimme hoitaa Home Entertainment -jakelumme kokonaan. Optimoidaksemme pohjoismaisen jakelun olemme tiiviisti läsnä myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

ERITYISESTI LAPSILLE

Lastenelokuvissa ja -sarjoissa SF Studios on pitkään merkinnyt laatuleimaa. 

Hyödyntämällä vankkaa kokemustamme lapsille suunnatuista tuotannoista varmistamme, että tuotteemme tavoittavat uuden sukupolven nuoret pohjoismaiset katsojat. Kohderyhmän parhaaksi lanseerattiin helmikuussa 2016 SF Kids Play, uusi ainoastaan lapsille suunnattu SVOD-palvelu.