FS-Film Oy

EtusivuValkokangasDVDHDUutisetYhteystiedotPressiTeatteri

  Paskalakit pyörillä  
   
 
 
Alkuperäinen nimi
Chips
 
 
Genre
komedia
 
 
Ohjaaja
Dax Shepard
 
 
Pääosissa
Michael Peña, Dax Shepard, Jessica McNamee, Adam Brody
 
 
Käsikirjoitus
Dax Shepard
 
 
Pituus (min)
101
 
  Takaisin   Tulostettava sivu  Dax Shepard (Hit and Run ja tv-sarja Parenthood) ja Michael Peña (Yksin Marsissa) tähdittävät toimintakomediaa Paskalakit pyörillä. Dax Shepardin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva perustuu Rick Rosnerin suosittuun 70-luvun tv-sarjaan CHiPs.

Jon Baker (Shepard) ja Frank ”Ponch” Poncherello (Peña) ovat juuri liittyneet Kalifornian maantiepoliiseihin Los Angelesissa, mutta hyvin erilaisista syistä. Baker on elämän kolhima moottoripyöräilyn ammattilainen, joka yrittää saada elämänsä ja avioliittonsa takaisin raiteilleen. Poncherello on ylimielinen CIA:n peiteagentti, joka tutkii miljoonien dollarien arvoista ryöstöä – mahdollista sisäpiirikeikkaa maantiepoliisin sisällä.

Kokemattomasta keltanokasta ja kivenkovasta ammattilaisesta tehdään pari, mutta yhteisen polun löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Yhdistämällä Bakerin pyöränkäsittelytaidot ja Ponchin maalaisjärjen he saattavat kuitenkin juuri ja juuri onnistua… elleivät he aja toisiaan hulluuden partaalle ennen sitä.

Imitation Game

Vikke Viikinki ja Peppi Pitkätossu