FS-Film Oy

EtusivuValkokangasDVDHDUutisetYhteystiedotPressiTeatteri

DVD Uutiset Nyt DVD:nä Tulossa DVD-arvostelut Arkisto Palaute
Uutiset
30.04.2008
LASTEN SUOSIKIT »
01.02.2008
LASTEN SUOSIKIT »
17.10.2007
LASTEN SUOSIKIT »
29.04.2007
LASTEN SUOSIKIT »
27.03.2007
RIISUTTU MIES ESITYSOIKEUKSISTA SOVINTO »
07.03.2007
ONNEA FOREST, ALAN JA LITTLE MISS SUNSHINE! »
02.02.2007
LASTEN SUOSIKIT »
29.11.2006
Myyrä juhlii 50-vuotissynttäreitään kirjoissa, elokuvissa ja televisiossa »

1 | 2 | 3 | 4 | 5
 
07.07.2006

Twentieth Century Foxin esittäytyminen viime viikolla Amsterdamissa pidetyssä Cine Expossa herätti runsaasti erinomaista vastakaikua. Paul Hanneman, Tomas Jegeus ja Fox Searchlightin Rebecca Kearey sekä moni tekijä kulissien edestä ja takaa esitteli studion tulevia elokuvia ja alusti illan näytöksiä.

Cine Expo on kerran vuodessa järjestettävä messutapahtuma elokuva-alan ammattilaisille.

Tilaisuus alkoi täysimittaisella trailerilla Ivan Reitmanin komediasta My Super-Ex ja, Reitmanin videoesittelyn jälkeen, se kirvoitti äänekkäät naurut yleisöstä. Yksi osanottajista kuvaili traileria myöhemmin ”erinomaiseksi” antaen ymmärtää, että se varmastikin uppoaisi katsojiin.

Useimmat haastatellut halusivat nähdä lisää Darren Aronofskyin elokuvasta The Fountain. Aronofskyin ja elokuvan tähden Hugh Jackmanin (joka sanoi ohjaajastaan "Uskon, että hänestä saattaa tulla uusi Kubrick") videoesittelyjen jälkeen elokuvasta näytettiin kaksi laajahkoa otetta.

Seuraavaksi suuren suosion sai ohjaaja David Frankelin humoristinen esittely elokuvasta Paholainen pukeutuu Pradaan, joka sai Pohjois-Amerikan ensi-iltansa viime viikonloppuna. Frankel kutsui traileria, joka oli itse asiassa ShoWestissä esitetty pitkähkö kohtaus, "rohkeaksi markkinointikokeiluksi", mutta reaktioista päätellen se osoittautui onnistuneeksi.

Eniten puhutti elokuvasta Night At The Museum esitetty materiaali ja traileri. Osanottajat näkivät uuden trailerin maailmanensi-illan, ja sitä edelsi Ben Stillerin videoesittely, jossa hän vitsaillen totesi: "Uskon, että kyseessä on suurempi elokuva kuin yksikään filmi, josta George Lucas on koskaan edes unelmoinut." Sen jälkeen ohjaaja Shawn Levy esitteli elokuvasta vielä toisenkin kohtauksen. Tämä elokuva oli jäänyt parhaiten lähes kaikkien osanottajien mieleen ja se sai erittäin lämpimän vastaanoton Jumanjiin verratulla konseptillaan.

Cocktailtilaisuudessa oli mahdollista seurata Ghanan ja Brasilian MM-jalkapallo-ottelua, ja sen jälkeen Ridley Scott esitteli elokuvansa A Good Year. Se sai voimakkaan positiivisen vastaanoton ja yksi osallistujista kuvaili sitä "erinomaiseksi, ihastuttavaksi elokuvaksi".

Illan päätti Provence-tyylinen illallinen, johon kuuluivat ranskalainen tori, petankkia (teko)rannalla, ja tietysti Ranskan ja Espanjan MM-matsi suurelta kankaalta ja sen jälkeen mahtavan vastaanoton saanut ohjaaja Larry Charlesin ja tuottaja Jay Roachin esittely elokuvasta Borat. Yleisö oli saanut esimakua elokuvan huumorista, kun Sacha Baron Cohen (ALI G) oli aiemmin esitellyt sen trailerin roolihahmonsa suulla, ja trailerin saama suosio takasi sen, että sali oli kello 23:n näytöksessä täpötäysi. Yleisö luonnehti elokuvaa "ratkiriemukkaaksi" ja "nerokkaaksi", "sikahauskaksi" sanoisi suomalainen.

    
 
Imitation Game

Vikke Viikinki ja Peppi Pitkätossu